Jack Hammer slot


Jack Hammer slot is niet voor niets het beste Netent video slot van 2010 geworden.  De spannende stripfiguur achtige video slot bevat 25 winlijnen die verdeeld zijn over 3 rijen en maar liefst 15 rollen die voor jou gaan draaien om er uiteindelijk een mooie prijs mee te winnen. De Jack Hammer slot is erg uniek al helemaal wanneer je dit slot vergelijkt met de overige video slots. Dit heeft met veel verschillende functies te maken waarover de Jack Hammer video slot beschikt. Lees daarom dan ook deze tekst en je zal verbaasd staan over de functies waarover Jack Hammer beschikt.

Jack Hammer Slot Spelen

Het lijkt misschien onwerkelijk, maar bij het spelen van Jack Hammer kun je maar liefst 25.000 munten in 1 ronde winnen! Het bijzondere aan de Jack Hammer slot is natuurlijk de Sticky win functie. Dit is een functie die niet bij andere slots voor komt. Bij het krijgen van drie Scatter symbolen op een winlijn zal deze functie dan ook worden geactiveerd. De winnende combinatie zal op je scherm blijven ¨plakken¨ terwijl de overige symbolen gewoon doordraaien zodat je nog meer winst uit het spel kunt halen. Deze ronde zal je dan ook geen inzet kosten, en is dus eigenlijk te vergelijken met een gratis draai. De symbolen blijven zelfs staan tot je een winst hebt behaald. Leuk extraatje toch? Naast een functie waarbij je het spel automatisch kunt laten spelen (auto-play functie) biedt het spel nog veel meer mogelijkheden. Lees nu meer over de unieke ervaring van Jack Hammer spelen.

Zoals bij alle video slots die er zijn heeft ook de Jack Hammer slot een geweldig thema. Bij dit video slots is Jack Hammer de goede personage die er voor zorgt dat de slechterik de stad niet zal veroveren. Het is dan ook niet zo vreemd dat je voor Jack Hammer symbolen de meeste punten zal krijgen. Bij vijf van deze symbole verdien je namelijk maar liefst 1000 punten. Voor de slechterik in het verhaal, Evil Dr. Wuten krijg je dan ook een stuk minder punten, vijf van zijn symbolen leveren je namelijk 300 punten op.  Wat deze punten uiteindelijk waard zullen zijn is afhankelijk van je inzet. De overige symbolen en de waarde daarvan hebben we overigens uitgebreid besproken in het kopje Jack Hammer op deze website.

Zoals we al eerder aangaven is de sticky win functie een van de leukste opties die er zijn bij het gokken op Jack Hammer. Sticky win zegt het eigenlijk al, de winnende symbolen blijven namelijk een ronde lang plakken, wat inhoudt dat ze blijven staan waarbij de overige symbolen wel doordraaien. Op die manier heb je natuurlijk nog meer kans op winst, en op nog grotere prijzen. Iedere keer dat de rollen draaien en je winst hebt, zullen ze blijven draaien (waar je overigens geen inzet voor betaald) tot dat er geen winst meer uit komt. Je kunt je dus wel voorstellen hoeveel winst je hiermee kunt boeken. Het kan zelfs zo zijn dat je gehele scherm vol staat met winnende combinaties, en dat is natuurlijk alleen maar voordelig. Zodra de Sticky win wordt geactiveerd is dit duidelijk zichtbaar in je scherm. Je ziet namelijk het Sticky win symbool op je scherm verschijnen (boven je scherm). Zijn er geen winnende combinaties meer te maken, dan zal je winst worden uitbetaald en draaien de rollen weer allemaal verder.

Symbolen op de Jack Hammer Slot

Ja en natuurlijk zijn er bij de Jack Hammer slot Wild symbolen en symbolen voor free spins aanwezig. Dit was dan ook te verwachten bij een video slot met zoveel extra’s. Indien je vaker Netent video slots hebt gespeeld zullen deze termen je dan ook wel bekend in de oren klinken. Alleen zijn de free spins bij Jack Hammer net iets specialer, en dit heeft alles te maken met de Sticky win. Een sticky win is namelijk al een soort van free spin, aangezien je voor de rollen die door blijven draaien geen inzet betaald is het ook een soort van gratis spin. Zodra je tijdens een free spin ook nog eens Sticky win hebt, dan heb je dus eigenlijk dubbel zoveel gratis spins, omdat die van de Sticky win niet van je free spins worden afgetrokken maar dus extra zijn. En dat is nog niet alles, ook worden de winsten die je maakt tijdens free spin rondes met drie vermenigvuldigd! Het is natuurlijk niet voor niets dat Jack Hammer zo een enorm populair spel is.

Zodra je het spel opstart bij een van de online casino aanbieders zal je zien dat het spel automatisch op inzetniveau 1 zal staan met een minimale inzet van 0,25 Euro cent. Dit kun je uiteraard verhogen naar de inzet waarmee je zelf het liefst wilt spelen. Denk er wel aan dat je het beste eerst met een laag bedrag kunt beginnen. Vooral als je het spel alleen nog maar gratis hebt uitgeprobeerd, dan zou ik niet te hard van stapel lopen als ik jou was. Zo kun je van gratis, het beste met een lage inzet voor echt geld beginnen te spelen. Op die manier raak je gewend aan het spelen voor echt geld, en kun je op ieder moment van het spel altijd nog je inzet verhogen. Het aanpassen van de muntwaarde en het inzetniveau is allemaal duidelijk aangegeven onder je speelscherm op het control panel. Ook hier geldt weer, indien je wel eens vaker Netent video slots gespeeld hebt ben je hier waarschijnlijk al aan gewend. Zo niet, dan is het erg eenvoudig en wijst het zich allemaal voor zich. Zo kun je de opties die er mogelijk zijn voor het spelen op je gemak bekijken, en je kunt ze natuurlijk ook al uitproberen bij het gratis spelen van Jack Hammer online.

Wat wel heel erg prettig is aan de Jack Hammer slot is dat het niet uitmaakt met welke inzet je speelt, want de 3 rijen en 15 rollen en natuurlijk de 35 lijnen zijn ten alle tijden actief. Dus ongeacht je inzet, je hebt altijd dezelfde kansen. Het enige wat van je inzet afhangt is dan ook natuurlijk je winst.

Indien je besluit om Jack Hammer te spelen voor echt geld  dan kan je dit direct op onze website doen. Dit kun je doen door middel van een iDeal betaling, paysafecard en natuurlijk via een credit card betaling. De Jack Hammer slot is de video slot waarbij je een fantastisch cartoon gevoel krijgt en je dus ook waant in een spannend stripverhaal. En om niet te vergeten, een waarbij je ook nog eens mooie prijzen kunt winnen.