Jack Hammer spelen


Soms bekijk je verschillende videoslots en zijn ze wel leuk om te spelen, maar qua uiterlijk zijn ze hetzelfde als alle andere slots. De Jack Hammer slot heeft dit absoluut niet, Want Jack Hammer spelen is namelijk een unieke ervaring. Dit vooral vanwege zijn aparte look die geheel in cartoon stijl is uitgevoerd. Dit geweldige slot is compleet met 15 onafhankelijke rollen, met daarop elk een individueel symbool. Deze symbolen draaien zelfstandig op 25 winlijnen en 3 rijen. Je wordt bij het Jack Hammer spelen mee genomen in een spannend verhaal waarbij je als misdaad bestrijdende privé detective, genaamd Jack Hammer er voor moet zorgen om de gemene Dr. Evil Wüten te verslaan en hierbij natuurlijk grote prijzen binnen te spelen.

Ervaring van de Jack Hammer Spelen

Dat Jack Hammer spelen een unieke ervaring is komt niet alleen door zijn vormgeving, want natuurlijk zijn er meerdere mooie videoslot. Maar dit komt mede door zijn winstgevende opties die er aanwezig zijn bij het Jack Hammer spelen. Speel je voor het eerst De Jack Hammer slot dan lijkt het net alsof je in een spannend stripverhaal bent beland, maar in werkelijkheid ben je toch echt via online gokken een geweldig spel aan het spelen. Dit blijkt natuurlijk uit de vijf rollen die centraal geplaatst zijn. Ook de getekende skyline in het midden van de nacht in een onbekende stad die je op de achtergrond vindt zijn natuurlijk geweldig om te zien. Bij het Jack Hammer spelen zijn er altijd 25 winlijnen die ten alle tijden gebruikt worden. Je kunt dus ook niet kiezen om met minder te spelen, maar dit zou dan ook een onlogische keuze zijn aangezien je dan ook minder winkansen hebt. Wel is het mogelijk bij het Jack Hammer spelen om het spel op andere manieren naar je eigen wensen in te stellen.

Aan beide zij kanten van de vijf rollen zie je de verschillende cijfers van de 25 winlijnen, en door met je muis over een cijfer heen te gaan zie je precies hoe de desbetreffende winlijn loopt. Helemaal bovenaan in staat de titel van de videoslot, deze is namelijk Jack Hammer vs. Evil Dr. Wüten. Want het Jack Hammer spelen is naast een video slot ook een klein stripverhaal. Het verhaal dat achter de titel zit is dat de slechte professor Wüten een drankje gemaakt heeft waarmee hij de hele stad bedreigd. En aan Jack Hammer die hiervoor ingehuurd is de taak om dit alles te voorkomen (en natuurlijk help jij hem hierbij) en kun je er onderweg ook mooie prijzen mee winnen. Aan de onderkant van de video slot zie je het control panel waarmee je verschillende opties kunt wijzigen tijdens het Jack Hammer spelen, om op die manier de slot aan jouw wensen te laten voldoen.

Regels voor Jack Hammer Spelen

Het control panel zal je wel al vaker gebruikt hebben indien je regelmatig video slots speelt. Maar toch blijft het verstandig om dit `deel altijd even door te lezen, want wanneer je bij het control panel instellingen verandert heeft dat direct invloed op je winkansen. Over de winlijnen bij Jack Hammer spelen hoef je je in ieder geval niet druk te maken want je speelt namelijk ten alle tijden met 25 winlijnen. Maar dan heb je nog altijd het inzetniveau en de muntwaarde die wel aan te passen zijn bij het Jack Hammer spelen. Om te beginnen zullen we uitleg geven over het inzetniveau, dit niveau staat altijd standaard op 1 en dit houdt in dat je 1 munt per winlijn inzet. Hierdoor is je inzet altijd minimaal 25 munten en wordt elke prijs die je wint 1x uitgekeerd. Het laatste is belangrijk om te weten, want dat is de reden waarom je dit niveau dan ook zal gaan verhogen. Je kunt dit niveau bij het Jack Hammer spelen verhogen tot maximaal niveau 10. Je inzet wordt dan verhoogd naar 10 munten per winlijn en een totale inzet van 250 munten. Dat is een hoge inzet, en dit heeft dan ook alles te maken met de uitbetaling van de prijzen. We gaven al aan dat je bij het laagste niveau elke prijs 1x uitbetaald krijgt bij Jack Hammer spelen.

Maar indien je speelt op een hoger niveau dan wordt ook elke prijs vermenigvuldigd met het gekozen niveau, op niveau 10 zal dan ook elke prijs 10x uitbetaald worden. Je zult dan ook zien bij het Jack Hammer spelen dat je inzet bij zo een dergelijke uitbetaling snel goed wordt gemaakt. Een prijs van 150 munten wordt dan ineens 1500 munten waard. Dan is natuurlijk nog de vraag hoeveel die munten waard zijn. Het mooie hieraan is dat je dit helemaal zelf kunt bepalen bij het Jack Hammer spelen. Dit kun je namelijk aan passen door de muntwaarde te veranderen. Deze kun je inzetten vanaf het bedrag van 0.01 cent tot 1 euro per munt. Wel is het dan zo bij het Jack Hammer spelen dat de muntwaarde geldt voor je gewonnen munten, maar ook voor de ingezette munten. De prijzen bij het Jack Hammer spelen zijn dusdanig hoog dat een hoge muntwaarde dan ook zeker aan te raden is. Is het zo dat je voor de meest voorkomende symbolen een gemiddelde prijs krijgt dan staat daar ook tegen over dat de andere symbolen dit meer dan goed maken. De laagste prijs die je kunt winnen is 5 munten, maar de hoogste munt bij Jack Hammer spelen is 1000 munten.

Sticky Win & de combinaties

Dit zijn natuurlijk leuke prijzen, maar hier boven op heeft het Jack Hammer spelen nog een speciale manier om deze prijzen nog hoger te laten worden. Dit is namelijk de Sticky Win, dit houdt in dat elke winnende combinatie die je maakt een of meerdere rondes blijft staan. De winnende combinaties blijven staan en de overige rollen gaan weer draaien tot dat je weer meer prijzen kunt winnen met een nog uitgebreidere win combinatie. De Sticky win houdt op op het moment dat je geen winnende combinaties meer kunt maken. De symbolen waarmee Jack Hammer spelen wordt gespeeld zijn allemaal geheel in strip verhaal stijl. Je hebt natuurlijk de verstrooide professor ( evil Dr. Wüten) en de held Jack Hammer. Om de prijzen nog meer uit te breiden heb je bij het Jack Hammer spelen ook nog wild symbolen. We kunnen dus zeggen dat er genoeg kansen aanwezig zijn om bij het Jack Hammer spelen een mooie prijs te winnen. Speel daarom nu direct dit unieke spel bij ons en misschien win jij wel een mooie prijs.