Jack Hammer Spelregels


Jack Hammer een geweldig video slot dat eruit ziet als een stripverhaal, het is bij dit slot overigens niet gebaseerd op een bestaande strip. Het is geheel verzonnen door de makers van het spel, namelijk Netentertainment. Jack Hammer is in dit geval de redder van de stad. Het verhaal gaat namelijk zo dat de slechte professor Evil Dr. Wüten een drankje heeft gemaakt en daarmee de hele stad bedreigd. Natuurlijk is het dan aan Jack Hammer om dit te voorkomen. Tijdens zijn speurtocht naar de slechterik zal hij proberen om zoveel mogelijk prijzen te winnen, en dat is natuurlijk aan jou om te doen.

Algemene Jack Hammer Spelregels

Jack Hammer spelen is een geheel nieuwe ervaring, doordat het een nieuwe soort video slot is waarbij gebruik wordt gemaakt van de bijzondere werking van Sticky win. Deze wordt geactiveerd op het moment dat je drie of meer Scatter symbolen op een winlijn hebt staan. Op dat moment blijven de winnende symbolen op je scherm plakken, en zullen de overige symbolen verder draaien om nog meer winst voor jou te behalen. Deze rondes tijdens Sticky win zijn overigens gratis, en zullen je dus geen inzet kosten. Je kunt je waarschijnlijk wel voorstellen hoeveel extra winst je uit deze Sticky win rondes kunt halen, de symbolen blijven immers staan tot dat je nog meer winst hebt behaald.

Want bij bijvoorbeeld 5 Scatters of meer, kunnen je tien tot dertig gratis spins opleveren. Sticky win zorgt natuurlijk voor een bijzonder slot, waarmee je enorm veel extra prijzen kunt winnen. Wat ook zo uniek is is dat deze functie nog niet eerder bij een video slot is toegepast. Vandaar ook dat we kunnen zeggen dat Jack Hammer spelen een unieke ervaring is.

Daarnaast heb je natuurlijk ook nog Wild symbolen die ieder ander symbool, behalve de Scatter in je spel kan vervangen. Dit zodat je alsnog een winnende combinatie kunt maken, en dus alsnog prijzen kunt winnen. Je kunt dus zeggen dat het Wild symbool als joker gebruikt kan worden.

De Jack Hammer spelregels zijn verder vrij eenvoudig en daarom is het spelen van de Jack Hammer dan ook voor iedereen toegankelijk. Hieronder zullen we wat meer informatie verstrekken over de Jack Hammer slot en de Jack Hammer spelregels.

Zodra je wilt gokken op Jack Hammer dan zal je eerst moeten kijken wat je wilt gaan inzetten. Dit is natuurlijk afhankelijk van je budget, maar hoe groot deze dan ook mag zijn, toch raden we je altijd aan om eerst eens te spelen voor een klein bedrag. Je hebt immers vooraf waarschijnlijk eerst gratis gespeeld, en je zal merken dat dit heel anders is dan spelen met je eigen geld. Daarom zeggen we altijd dat je het beste kunt beginnen met de laagste inzet, en dat is spelen op inzetniveau 1 met een bedrag van 0,25 Euro cent.

Zodra je het spelen voor echt geld onder de knie hebt, en ziet dat je leuke prijzen kunt winnen, dan is het natuurlijk leuk om het bedrag een beetje op te krikken zodat je winsten ook wat hoger zullen worden. Hoge winsten zijn overigens niet moeilijk te behalen bij het spelen van dit geweldige spel. Zo heb je zoals we al eerder aangaven ook Wild symbolen, en deze vervangen ieder ander symbool om alsnog een winnende combinatie voor je te maken. De aanwezige Scatter symbolen zorgen in dit spel voor veel winst, deze kunnen je namelijk free spins of Sticky win bezorgen. Alsog dat nog niet alles is, zal je bij het spelen van Jack Hammer bij winst tijdens een free spin ronde, niet zomaar winst krijgen, maar je winst zal verdrievoudigd worden uitgekeerd, dit is natuurlijk ook een fantastische regel uit de Jack Hammer spelregels.

Uitgebreide Jack Hammer Spelregels

Bij de Jack Hammer spelregels is het fijn om te weten dat je zelf een aantal dingen kunt wijzigen als speler. Zo kun je onder in je speelscherm een control panel vinden, waar je eigenlijk bijna alles kunt aanpassen, en dan hebben we het van geluid tot aan automatisch spelen. Het spelen van Jack Hammer doe je op drie rijen waarbij je beschikt over maar liefst 25 winlijnen.  Deze rollen draaien ten alle tijden, en zijn dus niet afhankelijk van de inzet waarmee je speelt. Je speelt dus ten alle tijden met 25 winlijnen wat dus in houdt dat je bij een muntwaarde van 1euro per munt en op het laagste niveau (1) de inzet 25 euro per draai is. Hoog je dit niveau op naar 10 dan heb je dus al een inzet van maar liefst 250 euro per draai. Dit is natuurlijk veel geld, maar daar tegen over staat wel dat je dan ook grote prijzen kunt winnen. Vind je dit toch iets te veel van het goede dan kun je al spelen voor 0.25 euro cent per draai.

Zoals we dus al zeiden is het zo dat je met verschillende muntwaardes kunt inzetten, je kunt dus zelf bepalen wat het bedrag is waarmee je speelt, het kunt zelfs tot 250 Euro inzetten. Dan hebben we nog een aantal gemakkelijke hulpmiddelen binnen de Jack Hammer spelregels. Zodra je met het maximale wilt spelen hoef je alleen maar op een knop te drukken, namelijk de knop ‘max. inzet’. En dan heb je dus ook nog het hulpmiddel dat je door middel van de auto play knop je de Jack Hammer een aantal draai ronden automatisch kunt laten draaien. Hoeveel rondes je dit wilt doen kun je zelf aangeven, wil je toch minder dan je aangegeven hebt, dan kun je dit tussendoor altijd stop zetten.

Dit doe je door weer op de auto-play knop te drukken en dan op “stop” drukken. Bij de Jack Hammer spelregels kun je op de paytable klikken zodat je kunt zen wat voor winnende combinaties er allemaal mogelijk zijn. Binnen de Jack Hammer spelregels verdien je de meeste punten met de held zelf natuurlijk, Jack Hammer. Dit gevolgd door de Evil Dr. Wüten en als laatste in de rij staat het oranje gif drankje. Voor het gehele schema verwijzen we je naar het kopje Jack Hammer op deze website.

Door de verschillende extra’s van dit prachtige Netent slot, is het natuurlijk enorm spannend en winstgevend om op Jack Hammer te spelen. En zoals je hebt gemerkt zijn de Jack Hammer spelregels ook lang niet zo lastig. Dus heb je de informatie over de Jack Hammer spelregels door genomen, wacht dan niet langer en speel direct deze unieke video slot.