Gokken op Jack Hammer


Het spelen van Jack Hammer is een geweldige ervaring die je eigenlijk gewoon een keer mee moet maken. Dit geheel op een stripverhaal gebaseerd spel is een van de leukste videoslots die er tegenwoordig allemaal te vinden zijn. En zoals je wel weet zijn er tegenwoordig een flink aantal slot online te vinden, maar we kunnen dan ook zeggen dat  Jack Hammer slot een van de beste slots is. Dit is dan ook terug te zien aan het feit dat het spel een aantal haar geleden  in 2010 verkozen is tot NetEnt’s beste video slot van dat jaar. En dit is natuurlijk niet voor niets, want het gokken op Jack Hammer is nou eenmaal een uitonderlijke ervaring. Nettent staat er dan ook niet voor niets om bekend dat alle video slots van hoge kwaliteit zijn en de hoge uitkeringen op deze slots.

Online Gokken op Jack Hammer video slot

Dat Jack Hammer dan ook een van de beste video slots is is dan ook niet vreemd na de mooie prijs die ze ermee binnen hebben gehaald als beste video slot. De uitstraling is fantastisch gevonden en al helemaal het thema van het slot is geweldig, vooral als je cartoons en natuurlijk strips leuk vind. Het Slot is vernoemd naar de hoofdpersonage in de strip, namelijk Jack Hammer. Deze ziet er uit als een soort van detevtive die op zoek is naar de slechterik, en hem probeert te vangen voordat het te laat is. De tekenstijl is te vergelijken met strips uit Amerika van vroeger. De symbolen die je terug vind hebben dus allemaal met het thema te maken.

Bij het gokken op Jack Hammer kom je dus verschillende symbolen tegen. Deze symbolen zijn allemaal andere punten waard.  Jack Hammer, de hoofdpersonage, is in dit slot het meeste punten waard. Overigens kun je precies zien wat alle plaatjes waar zijn bij het spel zelf, namelijk bij de paytable. Het is altijd goed om te weten voor dat je met het gokken op Jack Hammer begint. Zodat je natuurlijk niet voor verassingen komt te staan en je precies weet welke prijzen er te winnen vallen. Sowieso is het gratis spelen op op Jack Hammer natuurlijk ook gewoon mogelijk. Op die manier leer je de plaatjes en de waardes goed kennen. Je zult dan ook zien dat je bij het gokken op Jack Hammer te maken krijgt met een van de belangrijkste functies van het spel, dan bedoelen we Sticky win.

Winnend Gokken op Jack Hammer

Hierbij blijven de winnende combinaties nog een aantal rondes plakken op je scherm, terwijl de andere symbolen door draaien om ervoor te zorgen dat je nog meer kans hebt op winst. Dus ieder keer als er een winnende combinatie bij komt wordt er verder gedraaid en hiervoor hoef je dan ook geen extra inzet te betalen, het hoort allemaal bij  Sticky win functie.  Zo kun je zelfs te maken krijgen met een heel je scherm vol met winnende symbolen. Je begrijpt dan ook wel zelf hoe hoog je winst hiermee kan oplopen. Ook zie je bij het gratis spelen dan de winlijnen die er allemaal beschikbaar zijn bij dit spel. Dit zijn er namelijk maar liefst 25! Deze 25 winlijnen zijn op ieder moment actief, en deze zijn niet afhankelijk van je inzet. Weer iets unieks aan het gokken op Jack Hammer.

Symbolen en informatie over de Jack Hammer

Natuurlijk zijn er nog meer symbolen te vinden bij het gokken op Jack Hammer. Je hebt bijvoorbeeld ook de Freespins. Deze werkt zo dat als je kriskras 5 of meer Free spins symbolen in je scherm hebt staan bij het gokken op Jack Hammer dan starten de zo gehete Fee Spins. Je krijgt er 10 tot 10, dit is natuurlijk afhankelijk van het aantal Free Spins symbolen die je in eerste instantie gewonnen hebt. Dus bij 5 Free Spins symbolen ontvang je er 10, maar indien je er 9 of meer hebt dan krijg je er altijd 30. En tijdens de Free spins functie worden alle winsten die je maakt ook nog eens met 3 vermenigvuldigd. Dus de Free Spins bij het gokken op Jack Hammer kunnen voor heel wat prijzen zorgen.

Ook heb je nog de Wild symbolen bij het gokken op Jack Hammer. Deze symbolen vervangen alle andere symbolen behalve dan de Free spins symbolen. Je kunt dus zeggen dat de Wild symbolen de functie van een Joker hebben. Met deze symbolen maak je dus nog meer kans op het winnen van grote prijzen bij het gokken op Jack Hammer.

Het is ook erg handig om bij het gratis spelen het control panel even helemaal uit te pluizen. Zo kun je zien wat er allemaal aan te passen is bij het gokken op Jack Hammer. Zo kun je hier dus simpele dingen aanpassen zoals het geluid van het spel. Druk je op het sleuteltje kun je er voor kiezen om omgevingsgeluid en geluidseffecten aan of uit te zetten. En natuurlijk kun je de volume hiervan aanpassen. Maar het belangrijkste wat je hier kunt veranderen is natuurlijk het inzetniveau en de muntwaarde. Het inzetniveau staat in het begin van het gokken op jack Hammer altijd op 1. Dit betekent dat je inzet altijd minimaal 25 munten is en je prijs wordt 1 keer uitgekeerd.

Daarom kun je dit niveau dus verhogen, en dit is mogelijk tot een maximum van niveau 10. Dit houdt in dat je inzet dan verhoogd wordt naar 10 munten per winlijn een dus een totale inzet van 250 munten. In dit geval wordt je prijs dan ook 10 keer uitgekeerd. Zo zie je dat het inzetniveau aanpassen vele voordelen heeft. De muntwaarde is te wijzigen vanaf 0.01 cent tot 1 euro per munt. De prijzen bij het gokken op Jack Hammer zijn erg hoog en daarom is het ook aan te raden om een hoge muntwaarde te kiezen.

Nu Gokken op Jack Hammer

Heb je genoeg gezien bij het gratis spelen en denk je dat je nu wel echt klaar bent voor het echte gokken op Jack Hammer, dan is deze site een perfecte uitkomst. We zijn een geheel Nederlandse website, en de betalingen lopen bij ons veilig en betrouwbaar. Je kunt er zelfs voor kiezen om bij het spelen van Jack Hammer via iDeal te betalen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een Nederlands bankrekening nummer. Natuurlijk is het ook gewoon mogelijk om via een credit card storting te betalen. Ook bij deze betaling kun je er van uitgaan dat alles eerlijk en betrouwbaar zal lopen.